genel

19 Mayıs Perşembe otobüs, metro, Marmaray bedava mı? 19 Mayıs’ta toplu taşıma ücretsiz mi?

19 Mayıs'ta toplu taşıma bedava mı, sorusu toplu taşıma araçlarını kullanacak olan vatandaşların odaklandığı konulardan oldu. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının yıl dönümü öncesinde toplu taşıma ile ilgili alınan karar gündeme geldi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı: Marmaray, Başkentray ve İZBAN trenlerin 19 Mayıs'ta ücretli ya da ücretsiz olacağını belirledi. Peki, 9 Mayıs Perşembe otobüs, metro, Marmaray bedava mı?

Abone Ol

19 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs ve Marmaray gibi toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmadığı son dakika bilgiler ile takip ediliyor. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'na sayılı günler kaldı. Vatandaşlar milli bayramı heyecanla bekliyorlar. Konu hakkında Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yaptığı açıklamada, "Marmaray, Başkentray ve İZBAN trenlerimiz 19 Mayıs’ta saat 00.00’dan 23.59’a kadar ücretsiz hizmet verecektir." ifadelerini kullandı.

19 MAYIS’TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? ULAŞTIRMA ve Altyapı Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Marmaray, Başkentray ve İZBAN seferlerinin 19 Mayıs’ta ücretsiz olacağı belirtildi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın Twitter hesabından, Bakanlığa bağlı Marmaray, Başkentray ve İZBAN seferlerinin 19 Mayıs’taki faaliyetlerine ilişkin açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada "Marmaray, Başkentray ve İZBAN trenlerimiz 19 Mayıs’ta saat 00.00’dan 23.59’a kadar ücretsiz hizmet verecektir" denildi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda, Antalya Büyükşehir Belediyesi resmi plakalı belediye otobüsleri, Antray ve nostalji tramvay seferlerini ücretsiz gerçekleştirecek.