genel

1 milyonun altına hibrit SUV müjdesi! Hem de sıfır faiz kredi desteğiyle... Son iki hafta yetişen alır

1 milyonun altına hibrit SUV müjdesi! Hem de sıfır faiz kredi desteğiyle... Son iki hafta yetişen alır

Abone Ol

Araç fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri ile ilgili vatandaşlar, yeni yılda beklenen zam öncesi indirimli araç almak için kampanyaları takip ediyor. Dev markaların kampanya dönemleri içinde öne çıkan bir haber var: 1 milyonun altına hibrit SUV müjdesi! Bu fırsatla birlikte sıfır faizli kredi ve kolay ödeme destekleri de sunuluyor. Ancak bu avantajlı fırsatlardan yararlanmak isteyenlerin acele etmeleri gerekiyor; çünkü kampanya sona ermeden son iki hafta içinde alım yapmak gerekiyor. İşte detaylar:

1 MİLYONUN ALTINDA HİBRİT SUV MÜJDESİ! Suzuki Kasım kampanyasını müşterilerine duyurdu. 988.000 TL’ye Hibrit Otomatik 0 km Suzuki satmaya başladılar!

Ülkemizde sıkça tercih edilen otomobil markalarının başında gelen Suzuki, sıfır araç sahibi olmak isteyenler güzel haberi verdi. Yıl sonu kampanyalarını kasım ayında başlatan marka, tüm modellerinde, kullanıcıların aynı anda faydalanabileceği avantajlı kredi ve takas desteği fırsatları sunuyor.

B hatchback Suzuki Swift Hibrit modeline takas destekli 988 bin TL ve 200 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 0 faizli kredi seçeneğiyle sahip olunabiliyor. Suzuki S-Cross Hibrit modeli, kasım ayı boyunca 100.000 TL takas destekli 1.304.000 TL’den başlayan fiyatlarla ve 200 bin TL için 12 ay vade ve %0,99 faizli kredi avantajıyla satışa sunuluyor.

SON İKİ HAFTA YETİŞEN ALIR AllGrip 4×4 veya 4×2 çekiş seçenekleriyle tercih edilebilen Suzuki Vitara Hibrit, ay boyunca takas destekli 1.244.000 TL’den başlayan fiyatlarla ve 200 bin TL için 12 ay vade ve %0.99 faizli kredi fırsatıyla SUV sevenleri bekliyor. AllGrip teknojisine sahip 4×4 özelliğiyle ön plana çıkan Suzuki Jimny modeline, takas destekli 1.584.000 TL’den başlayan fiyatlarla ve 200 bin TL için 12 ay vade ve %0,99 faizli kredi imkânıyla sahip olunabiliyor.