genel

E-okul not girişi kapandı mı ? 1. dönem E-okul karne notu sorgulama...

2022-2023 eğitim öğretim yılının ilk dönemi 23 Ocak'ta sonlanacak. E-okul not girişleri kapandı mı, bitti mi? MEB VBS ile 2023 E-Okul karne notları belli oldu mu? Ders notları sisteme ne zaman kadar girilecek?

Abone Ol

E-OKUL NE ZAMAN KAPANACAK? Sistemde kapanma olmayacak. Öğrenci, öğretmen, veliler ve idare için e okul VBS karne gününe kadar açık olacak.

E -OKUL ÖĞRENCİ VE VELİ GİRİŞİ NASIL YAPILIR? Öğrenciler e okul sistemine öğrenci TC numarası ve okul numarası ile giriş yapabilmekteler. Karne notlarıysa yıl sonu notları kısmında görülmektedir.

E-OKUL GİRİŞ EKRANI SINAV SONUÇLARI GÖRÜNTÜLEME Not bilgilerinizi menüdeki "Not Bilgisi" bölümüne tıklayarak öğrenebilirsiniz. E Okul üzerinden sınav tarihler, haftalık ders programı, devamsızlık bilgisi görüntüleme de mümkün oluyor.

KARNE NOT ORTALAMASI NASIL HESAPLANIR ? Birinci yazılı puanın, daha sonra ikinci ve varsa üçüncü yazılı puanın toplanması sonucunda kaç tane sınav varsa o rakama bölünmesiyle ortaya çıkar. Böylece Tüm dersler için notlar toplanır ve kaç ders varsa ona bölünür.