Hindistan’ın Tamil Nadu eyaleti benzeri ancak kara komedi filmlerinde görülebilecek bir olaya şahit oldu.

İsminin Anupallavi olduğu öğrenilen Hintli kadın kocasını öldürmek için sevgilisi Humavanath ile detaylı bir plan yaptı ancak sonuç hiç bekledikleri gibi olmadı.

Akıllara durgunluk veren olay bugün Batı medyasında geniş yer buldu.

3 KİRALIK KATİL TUTTULAR

İki çocuk annesi kadın ve bir süredir birlikte olduğu sevgilisi ile hayatına devam edebilmek için en kolay yolun kocasını ortadan kaldırmak olduğuna karar verdi.

Taksi şoförü olan kocası Naveen Kumar'ı öldürmek için sevgilisi ile plan yapan kadın, üç kiralık katil tuttu.

Kiralık katillerle 200 bin Rupiye anlaşan çift, bu paranın 90 binini cinayet öncesinde pin ödedi, kalanını ise adam öldükten sonra vereceklerini söylediler.

ÖLDÜRMEK İÇİN GİTTİLER BERABER PARTİ YAPTILAR

Parası ödenen katiller kadının kocasını öldürmek için adamın kullandığı taksiye binmeye karar verdiler. Plan adamı taksisi ile beraber kaçırıp öldürmekti. Ancak suikastçılar adamı öldürecek cesareti bir türlü bulamadılar.

Öldürmeye gittikleri Kumar ile arkadaş olup parti yapan kiralık katiller paralarının kalanını almak için adamı öldürmüş gibi göstermeye karar verdi.

Kocasını öldürmek için sevgilisiyle kiralık katil tuttu, katiller adamla arkadaş olup parti yaptı

Kocasını öldürmek için sevgilisiyle kiralık katil tuttu, katiller adamla arkadaş olup parti yaptı
ADAMIN ÜZERİNE KETÇAP SIKIP FOTOĞRAFLARINI ÇEKTİLER

Kan görüntüsü vermek için adamın üzerine ketçap sıkıp fotoğraflarını çeken kiralık katiller çektikleri fotoğrafları kadına gönderdiler.

KADININ SEVGİLİSİ KORKUP İNTİHAR ETTİ

Kadının sevgilisi ketçaba bulanmış adamın fotoğraflarını görünce korktu ve 1 Ağustos'ta şehrin Bagalagunte bölgesindeki evinde kendini öldürdü.

Olayı soruşturan polis,Anupallavi isimli kadın, kadının olaya karıştığı iddia edilen annesi ve 3 kiralık katili tutukladı.

KARISINI AFFETMEK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ

Polis raporlarına göre öldürülmesi için kiralık katil tutulan Kumar, karısını sevdiğini, 2 çocukları olduğunu ve bu yüzden onu affetmek istediğini söyleyip polislerden işlem yapmamasını istedi.