Galatasaray'a şampiyonluğu kaptıran Fenerbahçe'de sular durulmuyor. Türkiye Kupası finalinde Başakşehir ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, 8 yıldır hiçbir kupa alamamaya artık bir son vermek istiyor.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un Suudi Arabistan Milli Takımı'na gideceği konuşulurken Jesus'tan kararı ile ilgili flaş açıklama geldi.

Kupa final maçından önec konuşan Jesus,  "Finali kazanmak istiyoruz. İki kulüp için de önemli bir kupa. Önemli bir maç olacak. Ligde sonuna kadar mücadele verdik fakat kazanamadık. Kupayı kazanmak istiyoruz. Oyuncularım kupanın bilincinde çünkü bu kupayı daha önce hiç kazanmadılar." dedi.

Jesus, Fenerbahçe'deki kararı ile ilgili şöyle konuştu: "Geleceğimle ilgili kararı başkanımıza söyledim. Kendisi biliyor. Ancak burada konuşmak doğru değil. Şu anda final oynayacağız. Buradaki önemli konu ben değil, final maçı." dedi.

AÖL kayıt yenileme işlemleri başladı AÖL kayıt yenileme işlemleri başladı

Türkiye Kupası'nın Türkiye'deki her takım için değerli olduğunu belirten Jesus, "Türkiye Kupası, bu ülkedeki her takım için çok değerli. Bu tarz finaller oynamak için bu ülkede çok güzel stadyumlar var. Rakibimiz de bizim gibi kupayı kazanmak istiyor. Fenerbahçe 8 senedir kupa kazanamıyor, bu yüzden yarın kupayı kazanmak istiyoruz" dedi.