Giresun Çotanak Spor Kompleksi'nde oynanan Giresunspor - Fenerbahçe maçında kıyasıya mücadele yaşandı.

İlk 11'ler nasıldı?

Giresunspor: Ferhat, Hayrullah, Arias, Kadir, Alper, Campuzano, Görkem, Mejia, Serginho, Sainz, Bajic.

Fenerbahçe: İrfan, Ferdi, Samet, Szalai, Peres, İsmail, Mert, Arda, Rossi, Valencia, Batshuayi.

Süper Lig'in 33. haftasında oyanan maçta 16. dakikada Fenerbahçe'nin kullandığı korner atışı sonrası Giresunsporlu Arias'ın koluna çarpan topu tespit eden hakem penaltı noktasını gösterdi.

Maçın 20. dakikasında Batshuayi'nin kullandığı penaltı sayesinde Fenerbahçe deplasmanda Giresunspor'a karşı 1-0 öne geçti.

Maçın 33, 39, ve 45+3'te Giresunspor gol şanslarını yakalamasına rağmen başarılı olamadı ve maçın ilk yarısı 1-0 Fenerbahçe önde olarak bitti.

TI42Fxeyv0eG3veQ3Riujg

Maçın ikinci yarısı başladıktan sonra ceza sahası içinde topla buluşan Rijad Bajic, sol çaprazdan kaleye şut çekti, kaleci İrfan Can Eğribayat kurtardı.

52. dakikada Fenerbahçe, rakip ceza sahasının sol köşesinde Michy Batshuayi topla buluştu, ancak hakem ofsayt gerekçesi ile oyunu durdurdu.

68. dakikada Giresunspor, Rijad Bajic'in golü ile 1-1'lik beraberliğe ulaştı. 

Fenerbahçe'de kazanlar kaynıyor! Ali Koç'tan son dakika seçim açıklaması Fenerbahçe'de kazanlar kaynıyor! Ali Koç'tan son dakika seçim açıklaması

Maç çekişmeli devam ederken 9 dakika maçın süresine ilave yapıldı. İlave sürenin bitmesi ile her takım birer puan ile stadyumdan ayrıldı. Fenerbahçe, 3 puan farkı olan Galatasaray'a yetişme şansı yakalayacakken 1 puan alarak kritik puan kaybı yaşadı.