Fenerbahçe'nin Kayserispor ile deplasmanda fenerbahçe taraftarlarının sahaya alınmaması kararı sonrasında Fenerbahçe camiasında şok etkisi yarattı. 

Fenerbahçe tirübünlerinde geçtiğimiz hafta '' hükümet istifa'' Tezahüratları sonrasında deplasman maçlarına Fenerbahçe taraftarları için yasak getirildi.

Ali Koç Fenerbahçe yüksek divan toplantısında ; “Ligden çekilmeyi oyladık 11'e 3 çıktı sonuç. Çekilmeyi onaylayan 3 kişiden biriydim. Ama devam etme kararı çıktı. 2 yoldan biri radikal karar diğeri sonuna kadar mücadele edip savaşmak” sözlerini hatırlatan yöneticilerin, “Bu kez durum farklı” dedikleri ifade edildi.

''KAYSERİ MAÇINA PAF TAKIMLA ÇIKILSIN''

O yönetim kurulu toplantısında Ali Koç’la beraber ligden çekilmek için “Evet” oyu kullanan yöneticilerden birisinin talebiyle Kayserispor maçına çıkılmaması, ya da PAF takımı oyuncularıyla çıkılmasının görüşülmesi istendi. Gelen ilk bilgiler ise bir oylama olursa 15 yöneticiden pek çoğunun bu kez “olumlu” fikir bildireceği.

Sonuç olarak; Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Kayseri spor maçı öncesinde tüm olanakları masaya yatırarak çözüm arayışına girmiş ve Kayseri maçına Paf takımla bile çıkmayı göze aldıkları gerekirsede ligden çekilmeyi masaya yatırdıkları göründü.