Son zamanlarda oldukça gündemde olan Arda Güler hakkında anlaşmalar devam ediyordu. Göstermiş olduğu üstün performans ile A Milli Takıma seçilen Arda Güler için bir süredir görüşmeler devam ediyordu. Görüşmelerin tamamlandığı ve sonuca kavuşturulduğu bilgisi sizlerle…

Arda Güler Hakkında Anlaşma Sağlandı

Uzun süredir hakkında görüşmeler yapılan Arda Güler hakkında anlaşmaya varıldı. Fenerbahçe ile Gençlerbirliği arasında olan bu anlaşma sonucunda prensip anlaşmasının tamamlandığı bilgisi bizlere ulaştı.

Normalde anlaşma geliri tamamen bir tarafa ait olmayacakken böylece tüm kazanç, Fenerbahçe’ye ait olacak.

Arda Güler, güncel sezonda Fenerbahçe forması ile tam olarak 13 maça çıkmıştır. Çıkmış olduğu maçlarda üstün performans sergileyen Arda Güler A Milli Takım için kabul edilmiştir. Ayrıca çıktığı maçlarda da 3 gol ve 1 asist olmak üzere bir performansından söz edebiliriz.

Arda Güler’in Gençlerbirliği’nden transferi sürecinde sonraki transfer söz konusu olduğunda %20 pay verileceği bilgisi gündemdeydi. Prensip anlaşmaları bu madde için süreklilik sağlıyordu ve bir süredir görüşmeler sağlanıyordu. Görüşmelerde sona varıldı ve prensip anlaşması tamamlandı. Anlaşma sonucunda varılan karara göre yapılan diğer açıklamalara da bakacak olursak bazı birkaç futbolcunun da kiralık olarak sunulacağı ve ücretlerinin sağlanacağı anlaşmasına da varıldığını bilmekteyiz.

Böylece uzun zamandır merak edilen ve anlaşma sonucu beklenen bu durum çözüme kavuşturulmuş bulundu. Bu yazımızda da sizlere Arda Güler hakkında bir süredir anlaşmaya varılmak üzere sağlanan görüşmelerin sonucunu aktardık. Oldukça gündemde olan Arda Güler hakkında yeni haberler oldukça sitemizde yer alacaktır.