Banka Müdüründen Şok İtiraflar! Uyuyan Hesapları Kullanarak Milyonlarca Lira Çaldı Banka Müdüründen Şok İtiraflar! Uyuyan Hesapları Kullanarak Milyonlarca Lira Çaldı

Sarı-kırmızılı takım, 36. haftada Ankaragücü ile yapacağı maçta galibiyeti elde etmesi halinde, ligi lider olarak tamamlayıp, şampiyonluk kupasını kaldıracak. Böylece Galatasaray, derbiye Süper Lig'in yeni şampiyonu olarak çıkacak.

Derbi, Şampiyonluk Mücadelesine Sahne Olabilir

Galatasaray'ın Ankaragücü karşısında puan kaybetmesi ve Fenerbahçe'nin Antalyaspor maçını kazanması durumunda ise, iki dev arasındaki derbi maç şampiyonluk yarışına dönüşecek.

Şampiyonluk İhtimalleri Neler?

Galatasaray'ın Ankaragücü karşısında kaybetmesi ve Fenerbahçe'nin Antalyaspor'u mağlup etmesi halinde, iki takım arasında oynanacak olan derbi maçın galibi Süper Lig'in şampiyonu olacak. Ancak derbinin berabere sonuçlanması durumunda da Galatasaray, ligdeki üstünlüğünü koruyup, şampiyonluk sevincini yaşayacak.

Fakat eğer Galatasaray, Ankaragücü deplasmanında beraberlik elde eder ve Fenerbahçe de Antalyaspor'u yenerse, derbide Fenerbahçe'nin şampiyon olabilmesi için Galatasaray'ı en az 3 farklı skorla yenmesi gerekecek.

Bu büyük derbi, hem futbol severleri ekrana kilitleyecek hem de Süper Lig'in kaderini belirleyecek. Siz de bu heyecana ortak olmak için 4 Haziran Pazar günü saat 19:00'daki maçı kaçırmayın!