Fatih Altaylı, dün kaleme aldığı yazısında Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın yürüttükleri seçim propagandasında iktidar yerine muhalefete yüklenmeyi tercih ettiklerini, hedef tahtasına sadece muhalefet liderlerini koyduklarını belirtti.

Ümit Özdağ'ın kendisini siyaseten var eden mülteci sorununu dahi gündemden çıkardığını söyleyen Altaylı'ya Zafer Partisi lideri, sosyal medya hesabından 'amborgo' iddialı yanıt verdi.

Özdağ yaptığı paylaşımda Habertürk Tv'nin kendisine ve partisine ambargo uyguladığını, Altaylı'nın tahmin yürütmek yerine politikalarını kendisine sormasının daha doğru olduğunu şu sözlerle açıkladı:

"Keşke Habertürk Tv Ümit Özdağ ve Zafer Partisi’ne ambargo uygulamasaydı da Zafer Partisi’nin politikalarını bana sorsaydı. Ben TV’de kendisine cevap verseydim. O zaman tahmin yürütmek zorunda kalmazdı" 

Ümit Özdağ'ın 'ambargo' iddiasına Fatih Altaylı'dan dikkat çeken sözler geldi.

Dün akşam Habertürk yayınında Zafer Partisi liderine yanıt veren Altaylı, geçtiğimiz haftalarda Zafer Partisi'nin de içinde yer aldığı ATA İttifakı adayı Sinan Oğan'ı konuk aldığını hatırlatarak, kalbinin kırıldığını söyledi:

Kredi çekmek isteyenlere hayati uyarı! Kredi notu nasıl yükseltilir? Kredi çekmek isteyenlere hayati uyarı! Kredi notu nasıl yükseltilir?

"Kendisiyle de konuştuk. Bize ambargo diyor. Allah aşkına bu haksızlığı bari bana yapmayın. 2 hafta önce partinizin cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ı ilk kez ağırlayan kişiyim. Böyle söylemeseydiniz gelecek haftalarda Sinan Oğan'ı yine ağırlayacaktık ama gerçekten kalbimi kırdınız. Ben burada HDP, Zafer, o blok bu blok demeden gelen herkesi ağırlıyorum. Kalbimin kırıklığı kolay kolay geçmez benim, bundan sonra bir daha zor ekran görürsünüz, kusura bakmayın, hakikaten üzüldüm, görürsün ekran da ben çağırmam."