HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen Sedat Peker'in isim vermeden yaptığı paylaşımlarda Buket Aydın olduğu tahmin edilen kişinin, Emir Sarıgül’den ‘trafiğe takılmamak için’ tahsisli plaka istediğini, Sarıgül’ün de Cihan Ekşioğlu’nun tahsisli plakasının ikizini yapıp Aydın’a verdiğini iddiasını yazdı.

“Böyle bir şeyi ilk kez duyuyorum, ilk kez görüyorum. Türkiye Cumhuriyeti Devleti başta PKK ve birtakım İslamcı terör gruplarının tehdidi altında olduğum için bana 25 yıl boyunca koruma tahsis etti. Bir gün bile aklıma 'tahsisli plaka' istemek gelmedi. Bırakın istemeyi, teklif etseler 'Ne haddime' diye reddederdim. Ama gelinen noktaya bakın ki, bir spiker bunu istiyor. Hadi bu da olabilir. Sevgilisi bunun sahtesini bastırıp veriyor. Bu ortaya çıkıyor. Tık yok. Kimseden tık yok. Ne bir araştırma, ne bir soruşturma, ne bir sahtecilik incelemesi” diyerek tepki gösteren Altaylı, “Biz otomobilimizin muayenesini bir gün geç yaptırsak, trafik sigortasını üç gün geciktirsek cezayı yapıştırıp, otomobilimizi bağlayan devlet, kim bilir kimlere sahte plaka ile dolaşma hakkı vermiş” diye yazdı.

Altaylı, “Yahu bu ülkenin gerçekten çivisi çıkmış be. Hakikaten bitmişiz. Emin olun okeye dönüyoruz” diyerek sitem etti.