AYM Başkanı Özkaya: Yargı Organları Arasında İyi Bir İletişime İhtiyaç Var AYM Başkanı Özkaya: Yargı Organları Arasında İyi Bir İletişime İhtiyaç Var

Almanya'da bir adamın internet üzerinden tanıştığı kadınla gerçekleştirmek istediği fantezi, kötü bir sonla sonuçlandı. Elleri ve ayakları bağlı bir şekilde ormanlık alanda mahsur kalan adam, şans eseri geçen iki kişinin yardımıyla kurtarıldı. Olay, Aşağı Saksonya eyaletine bağlı Bückeburg'de meydana geldi.

Olayın 3 Mayıs tarihinde gerçekleştiği belirtilirken, mağdurun tanıştığı kadına fantezi için kendisini bağlamasına izin verdiği ifade edildi. Kadın, 51 yaşındaki adamın ellerini iple arkadan bağlarken, ayaklarını da bağlayarak hareket edemeyecek duruma getirdi. Mağdurun kafasına ise tayt geçirildiği bildirildi.

Mağdur, telefonunun çalması üzerine kadının sessizce oradan ayrıldığını ifade etti. Olay sırasında "bu tür durumlar için" maket bıçağı taşıdığını belirten adam, bıçağa ulaşamadığını ve kadının bağlama becerilerini hafife aldığını dile getirdi.

Yardım çığlıklarını duyan bir bisikletçi ve bir avcı, mağduru kurtarmak için harekete geçti. Haberde ismi gizlenen adam, kadının adını yetkililere bildirmediği ancak polisin kadın hakkında soruşturma başlattığı belirtildi.