Farklı ödeme alternatifleri sunan bu düşük faizli kredi; 50.000 TL'ye kadar olan miktarlarda 36 aya kadar, 50.001 TL'den 100.000 TL'ye kadar olan tutarlarda 24 aya kadar, ve 100.001 TL ve üzerindeki krediler için de 12 aya kadar vade seçeneği ile kullanıcılara sunuluyor olduğu belirtildi.

Orta Doğu'daki olaylar piyasayı sarstı: Altında sert hareketlerin nedenleri açıklandı Orta Doğu'daki olaylar piyasayı sarstı: Altında sert hareketlerin nedenleri açıklandı

Ayrıca, Ziraat Bankası'nın bireysel kredi müşterilerine kişisel ve/veya maddi teminat alınmadan Hayat Sigortası ürünü sunduğu belirtildi. Bu sigorta hizmetinin Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş. tarafından sağlandığı ve Ziraat Bankası şubelerinin bu firmanın acentesi olduğu duyuruldu.

Başvuru Süreci: Çeşitli Kanallarla Erişim Kolaylığı

Belirtilen krediyi almak isteyenlerin Ziraat Bankası şubelerine, web sitesine, Ziraat Mobil ve İnternet Şubesi'ne, ATM'lere veya Çağrı Merkezi'ne başvuru yapabileceği ifade edildi.

Örnek olarak, 10 bin lira kredi kullanmak isteyen bir müşteriye 36 ay vade seçeneği sunulacak. Bu kredi için belirlenen faiz oranı yüzde 1.79 olacak ve aylık ödeme miktarı 407 TL olarak belirlenecek. Yıllık maliyet oranının yüzde 30.9501 olduğu belirtildi.

Bu müşteri dostu kredi paketi ile Ziraat Bankası, maliyetlerini düşürmek ve hayallerini gerçekleştirmek isteyen herkes için bir fırsat sunuyor. Şimdi siz de başvurunuzu yapın, finansal ihtiyaçlarınızı Ziraat Bankası'nın avantajlı kredisiyle karşılayın.