Evlilik hazırlığında olan pek çok vatandaşın gündeminde yer alan anlık ihtiyaçlar nakit bulma problemine sebep oluyor. Bankaların çeşitli evlilik kredileri ise evlenecek vatandaşlara anlık nakit desteği sunuyor. Bu sebeple Halkbank'ın düşük faiz ve 36 aylık vade seçeneği ile sunduğu Kredi avantajlarını inceleyebilirsiniz. Halkbank tarafından 50.000 TL'den başlayıp 250 bin TL'ye Varan evlilik kredisi seçenekleri sizleri bekliyor.

Halkbank Evlilik Kredisi Detayları Neler?

Yaşamlarının en tatlı dönemlerini evlilik ile tatlandırmak isteyen vatandaşlara; Halkbank tarafından ev tekstil ürünlerinden mobilyaya, düğünün yapılmasından balayı gibi pek çok masraf kalemlerini yerine getirebilmelerine ilişkin 36 aylık vade seçeneği ile üst limiti 250.000 olan evlilik kredisi sunuluyor.


Halkbank Evlilik Kredisi Faiz Oranları

Üst limit olarak 250.000'den başlayan Halkbank evlilik kredisi faiz oranları şu şekilde belirlendi;

•    50.000 TL'ye varan tutarlar açısından aylık %1,69 faiz oranı ile tahsis ücreti,
•    50.000 TL'den daha yüksek rakamlardaki tutarlar için ise aylık %1,79 faiz oranı ile tahsis ücretli olacak şekilde kredilerden faydalanabilirsiniz.


Halkbank resmi internet sayfası üzerinden son dakika açıklaması şeklinde duyurulan evlilik kredisinin ödeme seçenekleri ile ilgili kredi ödemelerinizi aylık eşit taksitler halinde ödeyebileceğiniz gibi serbest ödemeli ya da 3 aya kadar ödemesiz bir şekilde yapabilirsiniz.