Ev almak isteyenler ma elinde nakti yetişmeyenler bankaların kapısını çalıyor. Kira fiyatlarındaki yükselişler vatandaşları kira öder gibi kredi taksiti ödeyerek ev sahibi olmaya istiyor. İş Bankası ise ev almak isteyen vatandaşlara çok hesaplı ev kredisi kampanyasına gitti.

İş Bankası, ev sahibi olmak isteyen müşterilere 500 bin liralık ev kredisi vereceğini duyurdu. Ev alacak yeterli nakti olmayan vatandaşlar İş Bankası'ndan gelen kampanya ile hayallerine kavuşmuş olacak.  Müşterilerinin ev hayalini karşılamak isteyen İş Bankası 500 bin liralık kredi kampanyası ile yüreklerine su serpecek gibi duruyor.

isbanka-arYz

İŞTE O KAMPANYANIN AYRINTILARI

İş Bankası, kiralar ve ev fiyatları el yakarken ucuz kredi ile vatandaşları ev sahibi yapacak. İş Bankası, müşterilerine konut kredisi çektikleri takdirde 6 ay öteleme imkanı verecek. 6 ay öteleme imkanı ile İş Bankası müşterileri 6 ay boyunca kredi taksiti ödemeyecekler.

İş Bankası, 6 ay öteleme imkanının hangi şartlarda ve kimlere verileceği konusunda birtakım bilgilendirmelerde bulunuyor.

İş Bankası, 6 ay öteleme imkanının dışında balon ödeme imkanı da sağlayacağını duyurdu.  Belirenen tarihlerle müşteriler ödeme yapacakları kredi taksitlerini düşürme imkanı bulunuyor. Konut kredisi çekecek müşteriler, 120 aya kadar vadeye kredi borçlarını yayma imkanına sahip olacaklar. 10 yıla yayılan ödeme imkanı sayesinde müşteriler kredilerini daha rahat ödeme imkanına sahip olacağı bildiriliyor.

isb-w2ZJ

Borsa yatırımcılarına flaş uyarı! 4 hisseye borsada yasak getirildi Borsa yatırımcılarına flaş uyarı! 4 hisseye borsada yasak getirildi

500 BİN LİRALIK KREDİNİN MALİYETİ NE KADAR OLUYOR?

İş Bankası'nın verdiği 500 bin liralık konut kredisi 120 aylık vade ödemesi seçeneği seçildiğinde yüzde 1,98 faiz uyguluyor. Bu faiz oranı ile aylık ödeme 10 bin 940 liraya denk geliyor.