Geçtiğimiz hafta Altılı Masa'da çıkan 'aday' krizinin ardından konuk olduğu canlı yayından Cumhurbaşkanı adayı olabileceğini söyleyen Ersan Şen, ilgili sözlerinin geniş yankı bulduğunu Meral Akşener'in bu doğrultuda kendisiyle bir araya gelmek istediğini söyledi.

Ekrem İmamoğlu: Akrabalık ve Siyaset Kamu Kurumlarında İşe Alım İçin Bir Kriter Olmamalıdır Ekrem İmamoğlu: Akrabalık ve Siyaset Kamu Kurumlarında İşe Alım İçin Bir Kriter Olmamalıdır

Altılı Masa'ya geri dönen Akşener'in ardından en çok konuşulan isimler arasında adını yazdırmayı başaran Şen'e ne olacak? sorusu sosyal medyanın gündemine girdi.

Millet İttifakı'nın adayının Kemal Kılıçdaroğlu olduğunun kesinlik kazanmasının ardından Ersan Şen, bu defa da 'Adalet Bakanı olma' çıkışı ile gündeme geldi.

Dün ise konuk olduğu programda sunucunun kendisine yönelttiği soruya verdiği yanıt ile en çok konuşulan isim oldu.

Dün akşam Habertürk canlı yayınında Ersan Şen, gazeteci Faruk Aksoy'un kendisine yönelttiği "Siz niye bu kadar Kılıçdaroğlu'na karşısınız?" sorusuna Şen, sinirlenerek şu yanıtı verdi:

"Bakın Kılıçdaroğlu'na karşı olduğum argümanları söyledim. Bugüne kadar dinleyip anlamadıysan ben ne yapabilirim. Birçok yayına katıldık birlikte. Şu anda zaman sorunum var diye bunları tekrar bana anlattırmaya çalışma. Ben başka cümleler söyleyeceğim.Kılıçdaroğlu'nun yaşına da karşıyım, duruşuna da karşıyım, ikna edici olmamasına karşıyım, CHP'nin genel başkanı olduğu halde tabanın bu kadar tartışma açmasına karşıyım."