Ramazan Bayramı'na günler kala vatandaşlar uygun kredi arama ile meşgul durumda. Bayram yaklaşırken insanlar yapacakları alışveriş ve diğer masraflar için nakit ihtiyacı duyuyorlar. Bu durumda vatandaşlar nakit ihtiyacını karşılamak için vadesi, taksitleri ve faizi uygun kredilere yönelmekte. İnsanlar bir bir bankaların kredi fırsatlarına bakıp en uygun krediyi seçmeyi çabalıyorlar.Bu haberimizde bankaların bayram öncesi verdiği en uygun kredileri listeleyeceğiz.

para-PeNc_cover

Birçok banka müşteri kapasitesini arttırmak için hoş geldin kredileriyle büyük fırsatlar sunuyor. Vatandaşlar bu fırsatları kullanarak bayram öncesi nakit ihtiyacını karşılayıp bayramda daha rahat bir şekilde harcamalarını gerçekleştirmek istiyorlar. Bu durumda da birçok ünlü banka hesaplı kredileriyle vatandaşların ilgisini çekiyor ve ihtiyaçlarını karşılıyor.

Bankalar, kredi notu ve gelir düzeyi şartları tutması takdirinde 25 bin TL'ye kadar 0 faizle kredi ve taksitli nakit avans kullandırarak vatandaşları rahatlatıyor.

Ramazan Bayramı öncesi büyük fırsatlar sununan Garanti BBVA, Garanti BBVA Mobil’den müşteri olanlar için 10.000 TL’ye varan faizsiz kredi ve 10.000 TL’ye varan faizsiz taksitli nakit avans fırsatı sunmaya başladı. 

paraa-1

Garanti Bankası gibi Akbank da Mobilden Akbanklı Olanlara 10.000 TL 12 ay vadeli ihtiyaç kredisi ve 15.000 TL 6 ay vadeli taksitli nakit avansı %0 faizle kullandıracağını açıklayarak müşterilerini artırmaya çalışıyor.

İş Bankası, Ramazan Bayramı'na özel aylık yüzde 1,95 faiz oranıyla bayram kredisi seçeneği sunmakta.

QNB Finansbank yeni müşterilere özel 50 bin TL'ye kadar yüzde 1,44 faiz oranıyla bayram kredisi ile müşterilerine bayramda rahat nefes aldırmak istiyor.

QNB Finansbank'ın 50 bin liraya kadar sunduğu bayram kredisi kampanyaasının şartlarına göre, bu kredi yeni müşteriler için 1 - 12 ay arası vadelerde 50.000 TL’ye kadar geçerli olacağı belirtiliyor.

50.000TL’lik aylık %1,44 faiz oranlı ve 12 ay vadeli ihtiyaç kredisi için aylık taksit tutarı 4.670,10 TL, kredi tahsis ücreti 275 TL (BSMV Dahil), yıllık maliyet oranı %25,1840 olduğu duyuruldu.

para-9

ING Bank Türkiye, yeni müşterilere özel, Turuncu Ekstra’lı kredi kullanımlarında 50.000 TL ve 12 ay vadeye kadar %0.99 yansıyan faizli kredi imkanı sağlıyor.

Borsa yatırımcılarına flaş uyarı! 4 hisseye borsada yasak getirildi Borsa yatırımcılarına flaş uyarı! 4 hisseye borsada yasak getirildi

Turuncu Ekstra aylık harcama hedefine müşteri ulaştığında, bir sonraki ay sözleşme faizi ile %0,99 yansıyan faiz arasında kalan tutar farkı Turuncu Ekstra’lılara nakit iade olarak ödeneceği belirtildi. Sözleşme faizi ise %1,79’dan başladığı da unutulmamalı.

para_sayma_yontemleri_ofix_blog-5

Enpara.com'un sunduğu fırsatlar da vatandaşların ilgisini çekmekte.

İhtiyaç Kredisi’nden 1-12 ay taksite kadar %1,42 faiz oranı, 13-24 ay taksite kadar %1,78 faiz oranı, 25-36 ay taksite kadar %2,09 faizi oranı ile müşteriler yararlanabilecek.