BURAK SARSILMAZ // KAMUDANHABER

2022'nin artık sonuna gelirken, bazı bankalar kredi kampanyalarını duyurdu. Öyle ki bazı bankalar yüzde 1'in altında düşük tutarda da olsa kredi kullandırıyor.

Kredi çekmeyi düşünen vatandaşlar ise en düşük faizle kredi nasıl çekerim  araştırması yapıyor. Siz okuyucularımıza özel düşük faizli kredi veren bankaları derledik.

Kredi kampanyalarına en hızlı şekilde start veren bankalar kamu bankaları oldu. Öyle ki kamu bankaları özellikle taşıt kredisinde rekor rakamlar sunuyorlar. Özel bankalar, kamu bankalarının faiz oranlarına bu kredi türünde yaklaşamıyorlar bile.

SIFIR FAİZLİ KREDİ YOK

Güncel kampanyalara bakıldığında hiçbir banka eskiden olduğu gibi müşteri çekmek için sıfır faizli kredi kampanyası yapmıyor. Yalnızca bazı bankalar nakit avansı sıfır faizle vermeyi yalnızca yeni müşterileri için vaadediyor.

0,98 FAİZ VEREN BANKALAR

QNB Finansbank şuan için piyasada en uygun faizle kredi veren banka konumunda. Öyle ki findeks puanınıza oranla kredi faiz oranı yüzde 0,98'e kadar düşebiliyor. Kredi tutarı ise 1.000 TL ile 150.000 TL arasında değişiyor.

DİĞER BANKALARIN FAİZ ORANLARI

Siz değerli okurlarımız için tüm bankaların kredi oranlarını tek bir tabloda topladık. Bu sayede banka banka gezmek  veya internette ayrı ayrı arama yapmak yerine tek bir tablodan tüm bankaların güncel kredi faiz oranlarını ve tutarlarını görebileceksiniz.

İşte sizler için hazırladığımız neredeyse tüm bankaların kredi faiz tutarlarını içeren tablo: