Emekli maaşlarını kamu banklarından alan vatandaşlara bankalardan müjde geldi.

Ziraat bankası,Vakıfbank ve Halkbank'tan emekli maaşını alan müşterilerine 30 bin tl 36 ay vade ile kredi verilecek.

Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a Sert Tepki: CHP'nin Ev Kölesi Olmuştur Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a Sert Tepki: CHP'nin Ev Kölesi Olmuştur

Kamu bankları ekeonomik verilerin tavan yaptığı şu günlerde vatandaşlara ve müşterilerine kredi musluklarını açtı.

İşte kamu banklarının sunmuş olduğu kredi hizmeti...

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden işlemlerinizi gerçekleştirerek nakit kredi kullanabileceğiniz ve bu kredileri hesaplarınıza yatırabileceğiniz kampanyalara katılarak dilediğiniz zaman ödemeler alabilecek ve bu kredileri hemen aynı gün içinde kullanabileceksiniz. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişilere belirtilen politikalara uygun olmaları durumunda hemen aynı gün içinde ödemeler vermektedir. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank ihtiyaç kredisi almak isteyen vatandaşların belirtilen şartlara uygun olması durumunda kendi emekli maaşı hesapları üzerinden alacakları ek ödemeler ile ilgili kararı açıkladı. 

indir (54)-2

3 kamu Bankası üzerinden emekli maaşı alıyorsanız başvurunuzu internet bankacılığı uygulaması üzerinden yaparak şubelere gitmeden de 30.000 TL olarak kendi hesabınıza yatırabilecek ve bu şekilde kredi kullanılabiliyorsunuz. ₺30.000 36 ay vadeli ödeme tablosu oluşturularak verilecek kredilerde sizlere ilk taksit ödemelerinde de 90 gün erteleme yapma imkanı sunulur ve aynı zamanda emekli maaşı hesapları üzerinden daha önce Kredi almayan vatandaşlar emekli kredisi ödemelerinden faydalanarak bankalara giderek yüksek limitli kredilerde kullanabilmektedir.