Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki'den Tokat'ta yaşanan 5.6'lık depremin ardından açıklama Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki'den Tokat'ta yaşanan 5.6'lık depremin ardından açıklama

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu bugün Yalova'da eşi Dilek İmamoğlu ile miting düzenledi. Ekrem İmamoğlu, mitingde "7. ok hanımcılık" pankartı okuması sosyal medyada gündem oldu.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı  Ekrem İmamoğlu'nun Yalova'da düzenlediği mitingde önemli satır başlıkları şöyle:

1606638-ekrem-imamoglu-yalova-da-6447eeac7eb14

İmamoğlu "Yeni bir dönem başlayacak. Sadece İstanbul'da değil Yalova'da Bursa'da Kocaeli'de bütün Marmara bölgesini kapsayan bir plan dahilinde hareket edeceğiz. Bu ülkede deprem vergisi toplandı nereye harcandı belli değil. Her şeyin uçtuğu gittiği gibi bu da uçtu gitti. Ama biz bu şehirlerde hem kentsel dönüşümü amacına uygun olarak yapacağız. Hem de en doğru en hızlı vatandaş için en kolay şekliyle sağlamlaştıracağız." diye konuştu.

Ekrem İmamoğlu deprem ile ilgili yapılacak çalışmaların altını çizerek "Sadece Marmara bölgesinde değil bütün Türkiye'nin depreme dayanıklı hale gelmesi için sonsuz mücadele vereceğiz.  Milletin parasıyla birileri zengin ediliyor.  Biz kimseyi zenginleştirmek için değil, biz 86 milyona hizmet etmek için geliyoruz.  Biz kavga değil icraat için geliyoruz. Biz bahane değil çözüm için geliyoruz." dedi.

Ekrem İmamoğlu'nun "7. ok hanımcılık" ile ilgili konuştuğu işte o anlar: