Güncel

Eğitime kar engeli: İşte okulların tatil edildiği iller

Türkiye genelinde etkili olan kar yağışı ve soğuk hava, birçok ilde eğitime ara verilmesine neden oldu. İşte okulların tatil edildiği iller ve detaylar...

Abone Ol

Türkiye genelinde etkili olan kar yağışı ve soğuk hava, birçok ilde eğitime ara verilmesine neden oldu. İşte okulların tatil edildiği iller ve detaylar...

Erzurum: Erzurum'un Aziziye, Palandöken ve Yakutiye ilçelerinde devam eden yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildi.

Kastamonu: Taşımalı eğitime kar engeli yaşanan Kastamonu'da, eğitime ara verildi.

Bingöl: Kiğı ilçesinde buzlanma tehlikesi nedeniyle eğitime bir gün ara verildi. Yedisu ile Adaklı ilçelerinde ise taşımalı eğitim yapılan okullarda eğitime ara verildi.

Bayburt: Bayburt genelinde etkili olan kar yağışı sebebiyle Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı resmi ve özel tüm kademeler ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde eğitim öğretim faaliyetlerine ara verildi.

Karabük: Eflani ve Ovacık ilçelerinde kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitime bir gün ara verildi.

Kars: Soğuk hava koşulları nedeniyle olası buzlanma riskine karşı Kars genelinde tüm okullar tatil edildi. Kafkas Üniversitesi'nde de eğitime bir gün ara verildi.

Ağrı: Ağrı'da olumsuz hava koşulları ve yoğun kar yağışı sebebiyle eğitime bir gün ara verildi.

Artvin: Merkez ilçede olumsuz hava koşulları, yoğun kar yağışı ve buzlanma riski sebebiyle tüm okul ve kurumlarda eğitime bir gün ara verildi.

Van: Çaldıran ilçesindeki tüm okullarda, Muradiye, Çatak ve Özalp ilçelerinde taşıma kapsamındaki okullarda eğitime bir gün ara verildi.

Giresun: Giresun'un bazı ilçelerinde yaşanan kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi.