Türkiye genelinde etkili olan kar yağışı ve soğuk hava, birçok ilde eğitime ara verilmesine neden oldu. İşte okulların tatil edildiği iller ve detaylar...

Erzurum: Erzurum'un Aziziye, Palandöken ve Yakutiye ilçelerinde devam eden yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildi.

Kastamonu: Taşımalı eğitime kar engeli yaşanan Kastamonu'da, eğitime ara verildi.

Bingöl: Kiğı ilçesinde buzlanma tehlikesi nedeniyle eğitime bir gün ara verildi. Yedisu ile Adaklı ilçelerinde ise taşımalı eğitim yapılan okullarda eğitime ara verildi.

Bayburt: Bayburt genelinde etkili olan kar yağışı sebebiyle Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı resmi ve özel tüm kademeler ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde eğitim öğretim faaliyetlerine ara verildi.

Karabük: Eflani ve Ovacık ilçelerinde kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitime bir gün ara verildi.

Kars: Soğuk hava koşulları nedeniyle olası buzlanma riskine karşı Kars genelinde tüm okullar tatil edildi. Kafkas Üniversitesi'nde de eğitime bir gün ara verildi.

Ağrı: Ağrı'da olumsuz hava koşulları ve yoğun kar yağışı sebebiyle eğitime bir gün ara verildi.

Bakan Yusuf Tekin: Öğretmen atamalarında mülakat yapacağız! Mülakatı … Bakan Yusuf Tekin: Öğretmen atamalarında mülakat yapacağız! Mülakatı …

Artvin: Merkez ilçede olumsuz hava koşulları, yoğun kar yağışı ve buzlanma riski sebebiyle tüm okul ve kurumlarda eğitime bir gün ara verildi.

Van: Çaldıran ilçesindeki tüm okullarda, Muradiye, Çatak ve Özalp ilçelerinde taşıma kapsamındaki okullarda eğitime bir gün ara verildi.

Giresun: Giresun'un bazı ilçelerinde yaşanan kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi.