EBA Öğrenci girişi nasıl yapılır? EBA Öğrenci şifre alma işlemleri basamak basamak anlatımı.Eba Canlı yayın haftalık ders programı cizelgesi kamudanhaber.net sitemizde.

Milli eğitim bakanlığı eğitim bişim ağı kısa adı EBA diye adlandırılan online sistem ile koronavirüs salğını nedeniyle milyonlarca öğrenciye uzaktan eğitim imkanı sağlıyarak gerekse canlı yayınlar aracılığıyla konu anlatımı,soru çözümü,öğretmen ödevi alabildikleri ve içerisinde zengin içerikler bulunduran eba sistemi devreye alınmıştır.

Milyonlarca öğrenci tarafından EBA  Öğrenci giriş paneli google arama motorunda aranmaktadır kamudanhaber sitesi olarak siz değeri öğrencilere EBA Öğrenci Giriş panel Lİnkini sunuyoruz.....

EBA ĞRENCİ GİRİŞ SİSTEMİ İÇİN TIKLAYINIZ.....

EBA Örenci Şifremi Nasıl Alırım?

EBA YENİ ŞİFRE ALMA, ŞİFREMİ UNUTTUM

EBA Giriş" ekranında Öğrenci → EBA yolunu izle.

Açılan ekranda yer alan “Şifremi Unuttum” linkine tıkla.

TC Kimlik Numaranı gir.

Bir doğrulama yöntemi seç.e-Postayı seçtiysen:

Sisteme kayıtlı e-posta adresini gir ve “Gönder” butonuna bas (Sisteme kayıtlı e-posta adresin yoksa öğretmeninden veya velinden tek kullanımlık şifre edinerek ve “Öğrenci olarak EBA şifremi nasıl oluştururum” bölümünden yardım alarak şifreni yeniden oluşturabilirsin).

e-Postana gelen doğrulama kodunu gir ve “Gönder” butonuna bas.

Yeni şifreni belirle ve “Kaydet” butonuna tıkla.

EBA ŞİFRE ALMA İŞLEMLERİ VİDEO ANLATIM

 İşte, ilkokul, ortaokul ve lise TRT canlı yayın sayfaları EBA TV 4 Mayıs ders programı…

EBA Canlı ders haftalık ders çizelgesi 4-8 mayıs arası programını sizler için derledik.

Milli eğitim bakanlığı uzaktan eğitim eba canlı yayın ilkokul,ortaokul ve lise öğrencilerinini 4-8 mayıs tarihleri arasında görecekleri derslerin programını açıkladı4 MAYIS ilkokul yani 1,2,3 ve 4. sınıf ders programı şu şekilde:

İşte sınıf bazlı EBA öğrenci giriş saatleri:

7 ADIMDA EBAYI TANIYALIM VİDEOSU....

Kamudanhaber/Özel haber

Hasan yıldız