E okul veli bilgilendirme sistemi öğretmenler tarafından öğrencilerin sınavlarda almış oldukları notları sisteme girmeye devam etmektedirler.

Yarıyıl tatiline sayılı günler kala öğrenciler yarıyıl tatilinde karne notlarını ve alacakları başarı belgelerini merak etmektedir.

E okul dijital karnelerine bakmak isteyen öğrenciler e okul sistemine giriş yaparak neredeyse sistemi durdurma noktasına getirdiler.

2022-2023 eğitim öğretim yılında ara tatiller yapılacak. 23 ocak’da ilk ara tatilin başlayacak olması e okul giriş sisteminde yoğunluk oluşmasına sebep oldu.

E OKUL VBS GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ

110920190843177198819-1

Öğretmenlerin karne not girişleri e okula devam etmektedir.

E okul sistemi not girişlerine kapanır kapanmaz öğrenciler karnet notlarını ve alacakları başarı belgelerini e okul üzerinden görüntüleyebileceklerdir.

Okul öğrenci ödül ve disiplin kurulu, derslerdeki gayret ve başarılarıyla üstünlük gösteren, özürsüz devamsızlık süresi 5 günü geçmeyen, tüm derslerden başarılı olan, dönem puanlarının ağırlıklı ortalaması 70,00 ten aşağı olmayan ve davranış puanı 100 olan öğrencilerden;

a) 70,00-84,99 arasındakileri teşekkür belgesi,

b) 85,00 ve daha yukarı olanları takdir belgesi,

c) Ortaöğrenim süresince en az üç öğretim yılının bütün döneminde takdir belgesi alanları üstün başarı belgesi ile ödüllendirir.

Herhangi bir dersten not ortalaması 50'nin altında olduğunda yani zayıfı olan öğrencilere, Takdir ve Teşekkür belgesi verilmiyor.

KARNE NOT ORTALAMASI-TAKDİR-TEŞEKKÜR DETAYLARI İÇİN e-OKUL GİRİŞİ