2021-2022 Eğitim öğretim yılının ilk dönemi yarın itibarıyla geride kalıyor. E Okul uygulamasında not girişleri kapanmış durumda. Şuandan itibaren öğrenciler ve veliler karne gününden önce notlarını görüntüleyebilecekler.

Sisteme giriş yapmak için yalnızca öğrencinin TC kimlik numarası ve okul numarası yeterli oluyor. Bu sistemle birlikte öğrencilerin veya velinin karne almak için fiziken okula gitmesi gerekmiyor. Sistem üzerinden öğrencinin başarı durumu rahatlıkla kontrol edilebiliyor.

NOT GİRİŞİ KAPANDI MI ?

e Okul sistemine öğretmenler sınavları yaptıktan sonra ve sözlü notlarına kanaat getirdikten sonra girişler kapatılıyor. Öğretmenler karnelerin verilmesine 2 gün kala ya kadar not girişi yapabiliyor. Ancak öğretmen henüz not girişi yapmamış ise son ana kadar not girişi yapabiliyor. Bu nedenle not girişi kapanması konusunda net bir tarih mevcut değil. Öğretmenlerin notları ne zaman gireceğiyle doğru orantılı sistemin kapatılması.

VBS GİRİŞ LİNKİ

e Okul Veli Bilgilendirme Sistemi'ne girişler bir akıllı telefon, tablet veya bilgisayar aracılığıyla yapılabiliyor. Tabi ki internet bağlantısı olması şartıyla. Aşağıda sizlerle paylaştığımız bağlantıdan doğruca VBS sistemine erişebilirsiniz.

E OKUL VBS GİRİŞ İÇİN TIKLAYIN