E-Okul not girişi, her dönem karnelerin dağıtılmasından önce belirli bir tarihte kapatılmaktadır. 2022-2023 eğitim öğretim yılının son dersi 16 Haziran günü olduğu için e-okul not girişinin birkaç gün öncesinde kapanması beklenmektedir. Bu tarih genellikle okulların kapanış tarihine yakın bir tarihte yapılıyor. E okul girişi ne zaman kapanıyor, e okul 2. dönem not girişi kapandı mı? Not girişi son tarih! işte detaylar...

Ancak, e-okul Veli Bilgilendirme Sistemi (VBS) öğrenci ve veliler için hizmet vermeye devam edecektir. Karne gününe kadar VBS üzerinden öğrenci, öğretmen, veli ve idare işlemleri yapılabilecektir.

TCMB, Faiz Kararını Perşembe Günü Açıklayacak TCMB, Faiz Kararını Perşembe Günü Açıklayacak

E-okul öğrenci ve veli girişi için T.C. kimlik numarası ve okul numarası gerekmektedir. Öğrenciler bu bilgilerle sisteme giriş yaparak not bilgilerine erişebilirler. Giriş yapıldıktan sonra sol menüde yer alan "Not Bilgisi" seçeneğine tıklanarak öğrencinin notlarına ulaşılabilir.

E-okul, velilerin öğrencileriyle ilgili bilgilere ulaşmasını ve eğitim süreçlerini takip etmelerini kolaylaştıran bir sistemdir. Karne dönemi sonrasında ise yeni eğitim öğretim yılı başlayana kadar sistem yeniden açılacak ve not girişleri tekrar yapılacaktır.