Avcılar'da dün yaşanan olayda, Furkan Y. isimli bir genç, Oğuzhan İ. tarafından sokak ortasında darp edildi. Oğuzhan İ. darp ettiği genci sürükleyerek karakola götürdü.

Yaşanan olayla ilgili Oğuzhan İ.'nin kızına uyuşturucu satmak üzere mesaj attığı iddia edildi. 37 yaşındaki adamın bu sebeple Furkan Y.'yi darp ettiği öne sürüldü.

DARPTAN İŞLEM YAPILDI SERBEST KALDI

Olayla ilgili İstanbul Polisi çalışma başlattı. Yapılan araştırmalarda Furkan Y.'nin uyuşturucu satmak için mesaj attığı iddia edilen E.G.C.'nin (27) Oğuzhan İ.'nin sevgilisi olduğu anlaşıldı.

Oğuzhan İ. ve Furkan Y. bunun üzerine gözaltına alındı. Oğuzhan İ. işlemlerin ardından gönderildiği adli makamlarca serbest bırakıldı.

NARKOTİK POLİSİ DEVRALDI


Yaşanan olay kamuoyunda büyük yankı bulurken Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı dosyayla ilgili Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünü görevlendirdi. Narkotik Polisi Furkan Y.'nin ifadesine başvurdu.

Şüpheli ifadesinde uyuşturucu sattığını kabul etmedi. E.G.C. ifadesinde ise ” Uyuşturucu kullanmıyorum. Telefonum ortalıkta duruyordu. Oğuzhan mesajları görmüş. Bilgim yok” dediği öne sürüldü. Mesajın kendisine atan kişinin ne için attığını ise bilmediğini söylediği öğrenildi.

UYUŞTURUCUDAN SUÇ KAYDI VAR

Daha önceden uyuşturucu satışı ve asayiş suçlarından polis tarafından hakkında işlem yapıldığı öğrenilen Furkan Y., adliyeye sevk edildi.