Dün gece kimliği belirsiz kişi veya kişilerce yapılan saldırı sonucunda ilçe binasının camlarının zarar gördüğünü belirten DEVA Partisi Diyarbakır İl Başkanı Cihan Ülsen, ilçe binasının yanındaki kıraathanede bulunan yurttaşların olayı farketmesi sayesinde yangının söndürüldüğünü açıkladı. Ülsen, bu saldırıyı demokrasiye yapılmış bir saldırı olarak nitelendirirken DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, saldırıyı şiddetle kınayıp saldırının tüm yönleriyle aydınlatılması için olayın takipçisi olacaklarını belirtti.

Ülsen, "İlçe binamıza yapılan bu saldırıyı, demokrasiye yapılmış bir saldırı olarak görüyor ve şiddetle kınıyoruz. Güvenlik güçlerinden partimize ve demokrasiğye yapılan bu saldırının faillerinin bir an önce ortaya çıkarılması ve adalete teslim edilmesini bekliyoruz" dedi.

Ali Babacan, şu ifadeleri kullandı:

"Diyarbakır Lice İlçe Başkanlığımıza yapılan molotoflu saldırıyı şiddetle kınıyorum. Diyarbakırlı gönüldaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Saldırının tüm yönleriyle aydınlatılması ve faillerin cezalandırılması için sürecin takipçisi olacağız.