Deprem felaketinin yaşandığı Adıyaman'da, depremzede bir vatandaş, sokakta karşılaştığı Ordu Valisi Tuncay Sonel’in alnından öptü.

İşte o ilginç anlar...

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta meydana gelen deprem felaketinde Adıyaman’da binlerce bina yıkıldı, binlerce vatandaş ise enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Ordu Valisi Tuncay Sonel ise görevli vali olarak Adıyaman'a gönderildi. Vali Sonel, bugün Adıyaman'da karşılaştığı depremzede ile ilginç bir olay yaşadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Emekli maaşına gelecek zam oranını uzman isim açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Emekli maaşına gelecek zam oranını uzman isim açıkladı

Alnından öptü
Adıyaman’a görevlendirilen Ordu Valisi Tuncay Sonel ile karşılaşan Adıyamanlı bir depremzede, “Dedim ki Adıyaman’a gidersem Ordu valimle karşılaşma imkanımız olursa alnından öpeceğim. Bu bir şov değil yanlış anlaşılmasın. Analar ne yiğitler doğuruyormuş meğerse” diyerek Vali Tuncay Sonel’i alnından öptü.

Duygusal anlar yaşandı
Birlik ve beraberlik mesajları veren Adıyamanlı depremzedenin konuşmaları karşısında duygusal anlar yaşayan Vali Tuncay Sonel ise “Cumhurbaşkanımızın riyasetinde, bakanlarımızın mahiyetinde, devlet ve milletimiz el ele. Adıyamanlı kardeşlerimizin yanında olmaya gayret ettik” diye konuştu.