Ülkenin her noktasında kaybedilen canların yasları tutulur iken Konya'dan deprem bölgesine insani yardım taşıyan tırların arasında karışmasıyla 7 buçuk milyon değerinde kaçak sigara taşımakta olan tır, polis ekiplerinin dikkatini çekti. Ekipler tırı arama sürecine girişti ve sonrasında olayla ilgili 1 kişi tutuklanıp cezaevine gönderilmesi sağlandı.

Türkiye yüzyılın deprem felaketinin açtığı yaralarını sarmaya çalışır iken, zor günleri fırsat bilen dolandırıcıların ardından kaçakçılar da vicdansızlıkta sınır tanımadıklarını bir kez daha gösterdiler. Konya'da deprem bölgesine yardım amacıyla giden araç konvoyları arasına karışıp gizlendiğini zanneden tır polis ekiplerinin dikkatinden kaçmayarak müdahalede bulunma gerçekleşti. Tır dolusu insani yardım görünümü maskesindeki kolilerden kaçak sigaralar ortaya çıktı.

Gözaltına alınıp sonrasında tutuklandı
İnsani yardım taşıyan tırların arasına karışarak 7 buçuk milyon değerinde kaçak sigara taşımakta olan tır sürücüsü yakalandı. Gözaltına alınan sürücü, emniyetteki işlemlerinin sonrasında tutuklanarak cezaevine gönderilmesi sağlandı.