MEB'den 1 Nisan için tatil kararı! Valiliklere yazı gönderildi MEB'den 1 Nisan için tatil kararı! Valiliklere yazı gönderildi

Fox TV'de yayınlanan "Orta Sayfa" programında, gazeteci Deniz Zeyrek, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, bakanlarını milletvekili adayı olarak belirlemeyi düşündüğünü açıkladı. Zeyrek, her bir oyun Erdoğan için değerli olduğunu vurgulayarak, "50+1'deki bir oyun bile çok önemlidir. Sayın Cumhurbaşkanı, bu bir oyun için bile büyük bir çaba sarf ediyor ve daha önce de benzer bir taktiği uygulamıştı" şeklinde ifade etti.

MAHMUT ÖZER MALATYA'DAN

Zeyrek ayrıca, Erdoğan'ın bakanlarının performansından memnun olduğunu ve 11 bakanı oy artırmak için milletvekili adayı göstermeyi düşündüğünü belirtti. İçişleri Bakanı'nın milliyetçi oyları getireceğine inandığını dile getiren Zeyrek; Hulusi Akar'ın Kayseri'den, Mahmut Özer'in Malatya'dan, Fahrettin Koca'nın ise Hatay'dan aday gösterilebileceğini söyledi. Diğer bazı bakanların da deprem bölgesinde çalıştıkları illerde aday gösterilebileceğini belirten Zeyrek, Erdoğan'ın kabinesinin tamamını milletvekili adayı göstermeyi düşündüğünü ifade etti.