11 Şubat Cumartesi günü hayatını kaybeden 15, 16, 18, 19, 20, 22, 23, 24, 25, 26 ve 27'nci dönem milletvekili, eski CHP Genel başkanı, 37'nci Hükümet Maliye Bakanı, 42'nci Hükümet Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı, 52'nci Hükümet Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Deniz Baykal'ın cenaze törenine eşi , çocukları  Kemal Kılıçdaroğlu, eski genel başkanlar, Muharrem İnce, CHP grup başkanvekilleri, genel başkan yardımcıları, milletvekilleri ve partililer katıldı.

Cenaze törenleri CHP Genel Merkezi ve Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM) gerçekleştirildi.

Deniz Baykal, son yolculuğuna uğurlanıyor

Türkiye Büyük Millet Meclisindeki (TBMM) törene  Mustafa Şentop, Fuat Oktay, Mevlüt Çavuşoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,  Devlet Bahçeli,  Meral Akşener, Tansu Çiller, Bülent Arınç, Cemil Çiçek, Binali Yıldırım, Numan Kurtulmuş, İsmet Yılmaz, siyasi parti genel başkanları, TBMM milletvekilleri çok sayıda eski milletvekili katılarak Deniz Baykal'ın son yolculuğuna eşlik ettiler.

CHP Genel Merkezinde ve TBMM'de gerçekleştirilen törenlerde onu sevenler göz yaşlarına boğuldu. Deniz Baykal'ın hayatı anlatıldı ve Deniz Baykal ile ilgili anılar paylaşıldı.