Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından birçok ünlü isim, Ahbap Derneği'nin kurucusu olan Haluk Levent'in öncülüğünde başlatılan yardım seferberliğine bağışta bulundu. Ancak ünlü manken ve sunucu Deniz Akkaya, Levent'in önceki dolandırıcılık iddialarıyla ilgili sert sözler sarf etmiş ve dolandırılanların yayına çıkacaklarını belirtmişti. Levent ise "Şeytanın yeryüzündeki temsilcileri magazinden vurmaya da başladılar. Allah için vurun da şimdi yapmayın." şeklinde bir açıklama yaparak, eleştirilere yanıt vermişti.

MİLYON DOLARLIK BORÇ İDDİASI

Ünlü manken ve sunucu Deniz Akkaya, son paylaşımlarında bir anlatıcının videolarını yayınladı. Videoda anlatıcı, Haluk Levent'e seslenerek, “Manavgat’taki arsasını hiç ettiğin adam için, Almanya’da dolandırdığın sanayici iş adamı için ne düşünüyorsun?” diye sordu ve başka şirketlerin de olduğunu dile getirdi.
Akkaya açıklamasında, “Bir de 17 senedir ödenmeyen milyon dolarlık Desen inşaata olan borcu nasıl kapattınız onu da bir iliştirseniz de ben de bir hayıra imza attım diye şöyle keyifleneyim…Can bey ödemeyi kişisel hesaptan mı yoksa vakıf hesabından mı aldı?”
dedi.

Akkabaya bir diğer paylaşımında, “Dürüst ve bize evrak gönderen kişilere sosyal medyadan paralı askerler tarafından mobbing yapıldığını biliyoruz. Bu nedenle mail adresime gönderdiğiniz tüm evrakları ve mağdurları gizli tutacağız, hepsini davada kamuoyu ile paylaşacağız.
Bundan sonraki süreçte tüm mağdurlarla mağdur eden kişi mahkeme salonunda karşılaşacak yani daha sürpriz sonlu bir şey olacak mahkemenin. Şovunu bu kadar yaptıysan olacaklara da katlanacaksın değil mi?”
dedi.

ÖZÜR DİLE KURTUL

Ünli manken ve sunucu son olarak, “Instagram’ı kendi kapattı dedin ağzına tıktık, belaltı vurmaya çalıştın muhatap dahi olmadık, telefonda posta güvercinlerini ağlattın,kibarca orta yol bulmaya çalıştık “özür dilesin kurtulsun dedik sen hala mahkemenin şovunu yapıyorsan hodri meydan be güzelim! Ülke dürüst insana o kadar muhtaç ki daha az çalana madalya verecek.” şeklinde sözlerini tamamladı.