Atama bekleyen öğretmenler uzun süredir Twitter'de yaptıkları etkinlikler sayesinde sanat camiasına adlarını duyurmayı başardı. Sosyal medyada aktif olan ünlü isimler öğretmenlerin isteklerine kayıtsız kalmıyor. Bu isimlerden biri de ünlü şarkıcı Demet Akalın.

Demet Akalın dün attığı twitter paylaşımında "Küçükken hep beden eğitimi öğretmeni olmayı isterdim. Bu pazar ben de öğretmenler için Beşiktaş meydandayım." ifadelerinde bulunmuştu. 

Bu tweet altına atama bekleyen öğretmenler tarafından yapılan teşekkür yorumlarının yanı sıra olumsuz yorumlar da yapıldı. Bir öğretmen topluluğu hesabı tarafından yapılan olumsuz bir yorum sonrası Demet Akalın bu hesaba verdiği cevapta "Sırf bu hareketleriniz yüzünden Pazar günü gelmeyeceğim" ifadelerini kullandı.

Demet Akalın'ın bu hareketi destek bekleyen öğretmenleri şaşkınlığa uğratırken olumsuz yorum yapan hesaba ise kınama mesajları atıldı. Söz konusu hesap attığı olumsuz yorum içeren tweetini kaldırırken, Demet Akalın'a desteğini geri çekmeme hususunda ricalar devam ediyor. Demet Akalın'ın Pazar günkü organizasyona katılıp katılmayacağı merak konusu...