CHP ve Altı Masa'nın aday belirleme şeklini eleştiren gazeteci Cüneyt Özdemir, Kılıçdaroğlu'nun seçilme ihtimali olmadığını söyledi. CHP'li fenomen ve yazarlardan Özdemir'e tepki geldi.

Cüneyt Özdemir, Youtube kanalındaki programında CHP ve Altılı Masa'nın aday politikasını eleştirirken kullandığı "Aramızdan birini seçeceğiz, siz de eşek gibi gelip bize oy vereceksiniz. Şimdiki düzen bu. 'Biz kimi istersek ona vereceksiniz. Erdoğan'dan kurtulmak mı istiyorsunuz, bize mahkumsunuz.' Bunun adı bu, Erdoğan'dan kurtulmak istiyorsak onlara mahkumuz" sözlerine CHP'lilerden tepki geldi.

Özdemir, dün Twitter hesabından "Kemal Kılıçdaroğlu aday olarak Kemal Kılıçdaroğlu'nu gösterecek öyle mi? Hiçbir anket yok, hiçbir güvenililirlik yok, seçilme imkanı yok. Kemal Bey emekli olmasın diye mi? Biz de alternatifsiz EŞŞEKLER olarak onu mu seçeceğiz... ASLA, asla, asla..."  ifadelerini paylaştı.

Özdemir paylaşımlarının devamında, "Kemal Kılıçdaroğlu kendi çıkarları için ve kendi kafasına göre bir aday belirleyecek biz de 'EŞŞEK' gibi gidip ona oy vereceğiz öyle mi? No no no... YETER ASLA!!!" dedi.

Özdemir'in paylaşımlarına tepki
veryansıntv.com'da yer alan habere göre, Özdemir’in sözleri, CHP’ye yakın sosyal medya fenomenlerini ve yazarların tepkisine neden oldu. Özdemir'e tepki gösterenler şöyle;

Özdemir eleştirilere yanıt verdi
Cüneyt Özdemir, kendisine yönelik tepkilere sosyal medya hesabından şu yanıtları verdi:

"Bak Kemal Öztürk tamamen eski iktidar kontenjanından şu anda Habertürk ekranındasın. Gazeteci değilsin. Yorumcu bile değilsin. Fikrin sözün yok. Bir dönem iktidarın apartıydın. Artık o BİLE değilsin. Bizim gazeteci mahalemizde değerin SIFIR. Hiç olmadı. HOŞT. Bu kadarsın."

"Bakın daha bu bir başlangıç . Habertürk'te Kübra Par olayı yakalamış, benim itirazlarımı dile getiriyor. Kemal Öztürk gibi uyduruk adamlar şaşırmış durumda söyleyecek sözleri yok (sahi kim bu adam hahaha ). Şaban Sevinç olayı görüyor...Helal olsun.. İzliyorum"

"Hadsize had bildirmek öksüz kaftan giydirmek gibidir...."

"Nasuh Güngör habertürk'te Kübra Par'ın programında beni 'merkez medyanın dışında' olarak tanımlıyor. NO NO NO... Nasuh bey burası artık merkez medya... Bakın saatlerdir beni konuşuyorsunuz..."