6 Şubat'ta; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da ciddi yıkımlara yol açan depremlerde can kaybı her geçen gün artma eğiliminde.
Depremin ilk yaşandığı zamandan bugüne değin deprem bölgesindeki yaşanan yıkımlara yönelik YouTube platformundan canlı yayınlar gerçekleştiren Cüneyt Özdemir, birçok konuğu canlı yayına aldı, bölgeden gelen gelişmeleri kanalı izleyenlere aktardı.
Cüneyt Özdemir, İstanbul'dan yapmış oldukları bu canlı yayınların sonrasında afetin yıkıcı etkisini en çok hisseden illerden Hatay'a geçiş yaptı.


"Irak'a Afganistan'a gittim, böyle bir yıkım görmedim"
Cüneyt Özdemir, afet bölgesine gittiği ilk günkü gözlemlerini "Savaş muhabiri olarak Irak'a Afganistan'a gittim ben böyle bir yıkım görmedim!" olarak bildirdi.
Cüneyt Özdemir, bugün Kenan Taş ile beraber depremden ötürü ciddi yıkımlar meydana gelen Hatay'ın sokaklarından canlı yayın gerçekleştirdi.


Adım adım deprem bölgesinden aktarımlar
Yaklaşık iki saat kesintisiz yayın ile sokaklar ekrana yansıtıldı, yapılan çalışmalar gözler önüne serildi ve arama kurtarma ekipleri ile bir dizi kısa röportajlarda bulunuldu.