Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu haftaki genel başkanı olduğu AK Parti grup toplantısına Türkiye Büyük Millet Meclisinde katıldı. Grup toplantısında yaptığı konuşmada "Birincisi; elektrikte tüm abone gruplarında nisan ayından itibaren yüzde 15 indirime gidiyoruz. İkincisi; sanayicilerimizin kullandığı ve konut aboneliğine göre oldukça yüksek kalan doğal gaz tarifesinde, nisan ayından itibaren yüzde 20 indirim yapıyoruz." diyerek indirim haberlerini müjdelemişti.

Bunun yanı sıra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir müjde ile ilgili de açıklamada bulunmuştu.

FsYqxTGWYAARHok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Arife günü Karadeniz gazının Filyos İşleme Tesisi'ne getirilmesi törenini yaparken milletimize çok güzel müjdelerimiz de olacak. Böylece Enerji Bakanlığımızın azimli gayretiyle, arama ve sondaj gemilerimizin geceli gündüzlü çalışmasıyla on binlerce personelimizin emekleriyle iki bayramı bir arada yaşayacağız."  diyerek birçok müjde vereceğini bildirmişti.

Cumhurbaşkanının Ramazan Bayramı arifesinde paylaşacağı müjdeler ile ilgili henüz bir bilgi yokken başka bir müjde daha verdi: 

Cumhurbaşkanı: "Akkuyu'daki nükleer güç santralimize 27 Nisan'da yakıt yükleyerek resmen nükleer tesis statüsü kazandıracağız. Hazır müjdelere başlamışken madencilerimize güzel bir haberimiz var; biliyorsunuz kamuya ve özel sektöre ait ocaklarda görev yapan 10 bin madencimiz deprem bölgesinde canla başla çalışarak milletimizin gönlünü kazandı. Türkiye Taşkömürü Kurumu’na 1000 yeni madenci alarak hem madencilerimize olan şükranımızı ifade edeceğiz hem de üretimi arttırarak ekonomimize katkı sağlayacağız." dedi.