Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen İstanbul Ulaşım Sektörü Buluşması’nda gündemle ilgili önemli açıklamalarda bulunuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün de Halkbankası vesilesiyle 1.5 milyona kadar taşıt kredisiyle yanınızda oluyoruz" dedi. Sözlerini kurduğu sırada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın resmi Twitter hesabından bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalarda bulunuyor: "Bizim kimseyle pazarlığımız yok" Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalarda bulunuyor: "Bizim kimseyle pazarlığımız yok"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bugün de Halkbankası vesilesiyle 1.5 milyona kadar taşıt kredisiyle yanınızda oluyoruz. Ticari araçlara ÖTV'siz yenileme imkanı getirdik. 850 bin esnafımıza çok önemli kolaylık sağladık. Geçtiğimiz günlerde emeklilikteki prim gün sayısı adaletsizliğini giderme sözü verdik. Küçük esnafımızın prim ve gün sayısını 9000 binden 7200'e indirdik. İstanbul'daki halk otobüsü işletmecilerimizin tüm taleplerini karşıladık. Gençlerimizin yıllık 150 bin liralık kazançlarından vergi almıyor, sigorta primlerini ödüyoruz. 2 kavram önemli: güven ve istikrar. Gençler unutmayın. Öyle bir kazanacağız ki, hiç kimse kaybetmeyecek. Geçmişte adımlar atamasın diye ülkemizin önüne nice tuzaklar kuruldu. Yaşadığımız her musibetin gerisinde Türkiye'yi oyun dışında tutma vardı. Bize düşmanlar. Ülke kaynaklarını Londra tefecilerine akıtmaya devam etseydik, inanın bizden kıymetlisi olmazdı. Biz sadece milletimizin desteğini istedik ve bunun için çalıştık. Eksiklerimiz şüphesiz vardır. Türkiye'nin büyümesi milletimizin huzuru için verdiğimiz mücadele sonuna kadar samimiydi. Terör örgütlerinin kanlı saldırılarına karşı mücadele ederken, çözüm yolu ararken de samimiydik. 15 Temmuz'da tanklara meydan okurken de samimiydik. Sizler bu mücadelenin hepsinde de bizimle beraberdiniz." diye konuştu.

Gram altın ne kadar, Çeyrek altın kaç TL? 29 Mart 2024 güncel altın alış satış tablosu.. Gram altın ne kadar, Çeyrek altın kaç TL? 29 Mart 2024 güncel altın alış satış tablosu..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açıklamayı yaptığı sırada Twitter'daki resmi hesabından yapılan paylaşımda"Biz bazıları gibi sözümüzü havaya söylemiyoruz, ne dersek onu yapıyoruz. İnşallah önümüzdeki dönemde daha nice güzel haberle, müjdeyle esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz." diyerek şu görseli paylaştı:

FwbRdTGWIAAjNdd