TV100 ekranlarında yayımlanan  Cansu Canan Özgen ile Özgür İfade programında  tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık durumu ile ilgili birtakım açıklamalarda bulundu.

deniz-gurel-kimdir-nerelidir-daha-oNkM_cover.jpg

Mahfi Eğilmez kamu harcamalarına dikkat çekti: 'Müdürler Mercedes'ten inmiyor' Mahfi Eğilmez kamu harcamalarına dikkat çekti: 'Müdürler Mercedes'ten inmiyor'

Deniz Gürel, programda "Sayın Cumhurbaşkanı'nın sağlık durumu yayında yaşananlardan sonra birçok kişiyi korkuttu. Kendisinin ifade ettiği gibi mide rahatsızlığı sonucu yaşadığı bir problemdi. Liderlerin yoğun bir mesaisi var. Biz her ne kadar kabul etmesek de artık hepsinin belli yaşları var. Bu yoğun tempo onları takip eden muhabirleri de zorluyor. Bu tip rahatsızlıkların yaşanması gayet normal." diye konuştu.

erdogan-canli-yayinda-rahatsizlandi

Deniz Gürel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programı ile ilgili şunları söyledi "Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın programına devam edecek, Mersin’de 2 programı var. Bir tanesini Akkuyu Nükleer Tesisi'nin açılışına katılacak. Diğerinde ise Mersin'de halkla buluşacak. Programlarını sadece bugün aksatarak yarın devam edecek. Ertesi gün Adana, cumartesi İzmir, pazar da Ankara'da mitinglerine devam edecek. Bilgileri cumhurbaşkanlığı yetkililerinden aldım." dedi.