Samsun Ömer Halis Demir spor salonunda yapılan gençlik buluşmasına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan gündemle ilgili değerlendirmelerde bulunurken komşu Yunanistan ‘a da mesaj verdi. 
  Erdoğan yaptığı açıkalamada yapımı devam eden Tayfun füzelerinin komşuyu titrettiğini söyledi. Yunanistan’ın son günlerde adalar da yaptığı ABD yığınaklarına karşı Türkiye gibi bir ülkenin elinin armut toplamadığını ifade etti. 

“ATİNAYI VURACAK TABİ”

Samsunda ki gençlik buluşmasında gençlerle bir araya gelen Başkan Erdoğan “Artık füzelerimizi yapmaya başladık. Atina’yı vurur diyorlar. Vuracak tabi. Sen ABD İle adaları almaya çalışırsan Türkiye gibi bir ülkenin eli armut toplamayacak. “dedi. 

UCUZ DOĞALGAZ KAPIDA..

Diğer taraftan Sakarya da bulunan 450 milyar metreküplük doğalgaz rezervini çıkarmaya başladıklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan ,yakın gelecekte vatandaşların ucuz doğalgaz kullanmaya başlayacaklarını da ifade etti. 
Programa katılan Samsunlu gençlere de teşekkür eden Erdoğan emeklerinin boşa gitmediğini dile getirdi. Açıklamasında “Biz yasakların,yoklukların,yoksullukların Türkiye’sinin tüm yükünü omuzlamış bir nesiliz”ifadelerini kullandı.