DSP Genel Başkanı ile DEM Parti Milletvekili Meclis Bahçesinde Kavga Etti! DSP Genel Başkanı ile DEM Parti Milletvekili Meclis Bahçesinde Kavga Etti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınında gündeme ilişkin merak edilen soruları yanıtladı .
 Ak Parti milletvekili adayları listesi geçtiğimiz günlerde YSK'ya teslim edilmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı canlı yayında milletvekili listelerinde ufak değişiklikler yapılacağına dair sinyali verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin milletvekili adayları listesinde ufak değişiklikler yapılacağına dair sinyal verdi. Partinin yenilikçi bir parti olduğunu ve hücre yenilenmesi ilkesini kongrelerinde uyguladıklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, aynı ilkeyi meclise taşımak istediklerini ifade etti.

En az 3 dönem görev yapmış olan milletvekillerinden değişiklik yapma kararı aldıklarını ve bu konuda yakın mesai arkadaşları ile anlaştıklarını belirtti. Aynı zamanda seçim bölgelerine ve adaylara ilişkin detaylı çalışmalar yapıldığını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bazı hataların olabileceğini ancak sürelerinin cumaya kadar olduğunu ifade etti. Bu açıklamalar, AK Parti'nin milletvekili adayları listesinde değişikliklerin olabileceğine işaret olarak algılandı.