THY bazı seferlerini iptal etti THY bazı seferlerini iptal etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya'nın Akyazı ilçesindeki Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi'nin açılış töreninde konuştu.

Erdoğan yaptığı konuşmada Türk halkının Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 103'üncü yıl dönümünü kutlayarak, Sakarya'nın önümüzdeki seçimlerde gereken dersi vereceğine inandığını ifade etti.

6 Şubat 2023'te Türkiye'yi vuran depremle ilgili de konuşan Erdoğan, deprem bölgesini turist olarak ziyaret edenleri hükümetinin oraya iş yapmak için gittiğini söyleyerek eleştirdi.

Türkiye'nin terör örgütlerinin oyuncağı olmayacak bir ülke olduğunu belirterek, muhalefet lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu PKK temsilcileriyle görüştüğü için eleştirdi. 

FAİZ VE ENFLASYON MESAJI

CHP'nin sözcüsü 'IMF'den hükümet borçlanma yapmalı.' dedi. Biz bunları dinledik mi? IMF'den bir kuruş almadık. Şu anda enflasyon bir sıkıntımız var ama faizi 8,5'a düşürdük. Daha da düşecek. Geçmişte yaptık. Geçmişte yaptığımıza göre bugün de yaptık yarın da yapacağız. Ekonomideki sıkıntıları da unutmuyoruz. Bazı ürünlerde sıkıntılar yaşadık. Fahiş artışlar da olduk. 14 Mayıs'tan sonra özellikle gıdada her türlü yanlış yola gidenlere yapacağımız yasal düzenlemelerle onlara da gereken dersi vereceğiz.''