Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Bağcılar'da toplu açılış töreninde halka sesleniyor. Erdoğan, İYİ Parti Lideri Meral Akşener'in hastane eleştirisi ile ilgili Akşener'e yüklendi.

Dünya çapında yılın otomobilleri belli oldu! İşte o araçlar... Dünya çapında yılın otomobilleri belli oldu! İşte o araçlar...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin meclis grup toplantısında Hatay ili Defne ilçesinde 50 günde bitirilmesi planlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı devlet hastanesi temel atma töreninden sonra çıkan inşaatın temeli ile ilgili olduğu 'iddia edilen' görüntüler hakkında sert eleştiride bulunmuştu. Meral Akşener: "Bu fevkalade parlak, bir o kadar da, cüretkar arkadaşlarımız; Boş araziye beton döküp, “Hastane temeli atıyoruz.” diye, Türkiye’ye yutturmaya kalktılar. Evet yanlış duymadınız. Boş araziye, bir demir kafes koymuşlar. Görseniz, çocuk havuzu kadar. Üstüne de, mikserden beton döktüler."  demişti.

jnpFt_1680445271_0172

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da bu eleştirilere şöyle cevap verdi:

"Biz de ona rezene çayı tavsiye ediyoruz"

"Hanımefendi çıkmış bizim yaptığımız hastanelerle dalga geçiyor. Hanımefendi gel Başakşehir Çam Sakura'yı gör, şehir hastanelerimizi gör. Bu hastanelerimiz olmasaydı şu Kovid'te biz ne yapardık ya? Kovid hastanelerimizi 3 ayda bitirdik. Beni çok sinirli görmüş o yüzden kalkmış bana papatya çayı tavsiye ediyor, biz de ona rezene çayı tavsiye ediyoruz.

O da yetmedi utanmadan sıkılmadan İstanbul İl Teşkilatı'nın kurşunlandığı yalanını söyledi. Utan utan! Tayyip Erdoğan'ın hayatında bu tür ahlaksızlıklar olmamıştır. Senin geçmişinde olmuş olabilir. İçişleri Bakanlığı bu olayın faillerini buldu, çıkardı.

Şimdi özür dileyebiliyor musun? Dileyemezsin, bu bir cibiliyet meselesidir. 14 Mayıs'ta özellikle hanım kardeşlerimden bu hanımefendiye ders vermesini istiyorum. "