AK Parti'nin seçim kampanyası, "Doğru adımlarla yola devam" ve "Hemen şimdi" sloganları etrafında şekillenmektedir. Türkiye Yüzyılı vizyonu temelinde ilerleyen kampanya, "Birlikte yaptık, birlikte yapacağız" vurgusunu da öne çıkaracaktır. Ana kademe, kadın ve gençlik kollarından oluşan teşkilat mensupları, tam kadro sahada sahura kadar yoğun bir mesai harcayacak

2053 ve 2071 hedeflerine giden yolda, AK Parti teşkilatları, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile yüz yüze görüşmelere ağırlık vermektedir. Vatandaşın sıkıntılarını dinleyen ve çözümler üreten ekipler, her kapıyı çalacak ve her gönle girecektir.

AK Parti, 2023 seçimleri için milletvekili adaylarını kamuoyu ile tanıttı. Kabinedeki 15 bakanın yanı sıra, sporcu, sanatçı, yazar gibi isimlerin de yer aldığı milletvekili adayları için 81 ilde tanıtım toplantıları düzenleniyor. Seçmenlere, AK Parti hükümetlerinin savunma sanayi, diplomasi, eğitim, sağlık ve ulaşım alanında yaptıkları ve yapacakları anlatılacak.

Türkiye Yüzyılı vizyonu kapsamında "Birlikte yaptık, birlikte yapacağız" vurgusu özellikle işlenecek ve AK Parti'nin Türkiye için önemli projeleri ve hedefleri seçmenlere anlatılacak. Aile, kadın ve gençlik mesajları da kampanyanın önemli bir parçasını oluşturacak. Seçmene, AK Parti'nin geleceği inşa beyannamesinde yer alan vaatler tek tek anlatılacak ve "Huzur, kardeşlik, barış, güven, şehirler, hayat ve mutluluk" mesajları verilecek.

CHP kulislerinde neler oluyor? Özgür Özel hangi kritik ismin istifasını istedi? CHP kulislerinde neler oluyor? Özgür Özel hangi kritik ismin istifasını istedi?

AK Parti'nin seçim kampanyası, her bölgeye ve 81 ile göre özelleştirilmiş stratejilere dayanmaktadır. Her ilin ihtiyaçları ve öncelikleri, seçmene özel projelerle anlatılacak. Başkan Erdoğan ise 14 Mayıs'a kadar 40 ilde miting yapacak. Depremzedelerin ihtiyaçları da kampanyanın önceliğini oluşturacak.