Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırklareli'nin ardından mitinglerine Edirne'de devam ediyor. Edirne'deki mitinginde konuşan Erdoğan, 7'li koalisyona yönelik açıklamalarda bulundu ve "Provokasyonlarıyla olay çıkarıyorlar. Bu milleti kirli oyunlarına alet edemeyecekler." dedi.

Erdoğan, konuşmasında ayrıca terör örgütü PKK'nın faaliyetlerine de değinerek, "Sınırlarımızın ötesindeki terör yuvalarının tamamını imha edene kadar bu mücadeleyi sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı. Erdoğan, Türkiye'nin terörle mücadele konusundaki kararlılığını vurgulayarak, teröristlerin Türkiye'ye zarar vermelerine izin vermeyeceklerini söyledi.

"YURT DIŞINA KAÇAN FETÖ'CÜLER CHP'NIN REKLAM AJANSI GİBİ ÇALIŞIYOR"

Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! O iller dikkat! Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! O iller dikkat!


CHP miting yapıyor meydanı dolduran bölücü örgüt sempatizanları ne diyor: 'Dişe diş kana kan' diye slogan atıyor, destek açıklaması yapıyor. Edirne'de yatan 51 vatandaşımızın kanı olan Selo Kılıçdaroğlu'na destek mesajları yağdırıyor. Yurt dışına kaçan FETÖ'cüler CHP'nın reklam ajansı gibi çalışıyor. Avrupasından Amerikasına her gün destek yağıyor. Bölcülere dönüp 'siz kim oluyorsunuz da oy istiyorsunuz' diyen oldu mu? Yabancı medyaya dönüp 'bizim seçimimizden size ne' diyeni gördünüz mü? ifadelerine yer verdi.