Cumhurbaşkanı Erdoğan, mülakatların ne zaman kalkacağına dair soruya canlı yayında cevap verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, mülakatların seçim sonrasındaki dönemde yapılacak çalışmaların ardından kalkacağını duyurdu.

Ekrem İmamoğlu: Akrabalık ve Siyaset Kamu Kurumlarında İşe Alım İçin Bir Kriter Olmamalıdır Ekrem İmamoğlu: Akrabalık ve Siyaset Kamu Kurumlarında İşe Alım İçin Bir Kriter Olmamalıdır

"30 YAŞ ALTI  25 ADAYIMIZ MEVCUT"

Erdoğan, 'Türkiye Yüzyılı İçin Doğru Adımlar Seçim Beyannamesi 2023' Çok detaylı. İhmal etmeyin hem detay hem özet olandan. Bu kimin dersine en iyi çalıştığının en güzel ispatı. Biz yola çıktığımızda 30 yaş seçme seçile yaşıydı bu 18'e kadar indik. Biz bir ara müdahale yaptık. Sonra bu yetmez dedik. Biz gençlik ile ilgili adımımı seçme ve seçime olarak 18'e indirelim dedik. Bu konuda da ilk neticeyi alan biz olduk. Bu seçimde adaylarımızdan bir veya 2 tanesi 18 yaşında. Genç bir kızımız var. Bir tane de iyi bir yüzücümüz var 19 yaşında Galatasaray Üniversitesi'nde başarılı bir yüzücü. 30 yaş altı 25 adayımız mevcut." diye ekledi.