Bahar geldi vakalar arttı, kene ısırmasına dikkat! Korunma yöntemleri neler? Bahar geldi vakalar arttı, kene ısırmasına dikkat! Korunma yöntemleri neler?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Denizli'de katıldığı iftar programında birtakım açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın akşam Karadeniz doğal gazının Türkiye'ye dağıtımının yapılacağını söyleyerek bir süredir gündemde olan açıklayacağı müjdeleri Filyos'ta duyuracağını söyledi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın iftar programındaki konuşmasından önemli satır başlıkları:

"Bir tarafta 21 yıldır hizmetlerini, gayretlerini, şehrimize yaptığı yatırımları çok iyi bildiği ehil kadrolar olacak diğer taraftan yıkmaktan başka vaadi bulunmayan bir kumar masası olacak. Bir tarafında 'Avrupa bize aferin diyecek' diye havalara uçan özgüven fukaraları olacak diğer taraftan BM kürsüsünden 'Dünya 5'ten büyüktür' diye haykıranlar olacak.

14 Mayıs'ta oy kullanmaya gittiğinizde sadece Cumhurbaşkanı ve milletvekillerini seçmeyeceksiniz. Aynı zamanda bu iki fotoğraftan birini tercih edeceksiniz. Ben milletimizin basiret ve ferasetine sonuna kadar güveniyorum. Hiçbir vatandaşımızın terör örgütleriyle kolkola yürüyenlere hoş bakmadığını çok iyi biliyorum. 7'li koalisyonun fütursuzlukları, ittifak üyesi partilere umut bağlayan insanlarımızı rencide ediyor.

Yarın akşam Karadeniz'de Türkiye'ye doğal gazın dağıtımını yapacağız. Müjdelerimizi de inşallah Filyos'tan yapacağız. Bayramınız mubarek, geleceğiniz aydınlık olsun."