Dün akşam Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanal D ve CNN Türk ortak yayınında Fulya Kalfa moderatörlüğünde Ahmet Hakan, Hande Fırat, Abdulkadir Selvi ve Zafer Şahin'in gündeme ilişkin sorularına yanıt verdi.

Seçim gündemine ilişkin önemli mesajlar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Hürriyet yazarı Ahmet Hakan ile arasında geçen diyalog ise gecede en çok dikkat çeken anlardan biri olarak kayıtlara geçti.

"Sibergöz" Operasyonları ile Dolandırıcılara Darbe: 63 Kişi Gözaltına Alındı "Sibergöz" Operasyonları ile Dolandırıcılara Darbe: 63 Kişi Gözaltına Alındı

Program akışı esnasında Millet İttifakı ortakları içerisinde yer alan parti genel başkanlarının milletvekili adayı olmamasına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, genel başkanların parlamentoya girme şanslarını kaybettiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu çıkışından sonra söze giren Ahmet Hakan, "Seçimi kazanacağınızdan emin misiniz?" sorusunu yöneltti. Erdoğan bu soruya "Ne demek. Benim her zaman bir tezim var. Meydanların dilini en iyi bu fakir anlar" yanıtını verdi.

Erdoğan'ın bu çıkışından sonra yeniden söze giren Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, "Ama şuana kadar açılış yaptınız, meydan görmediniz" dedi.  Cumhurbaşkanı Erdoğan bu sözlere de "Bu açılışlar bizim doğal mitinglerimizdir. Meydanların dili bize yürüyün, millet yürüyecek arkandan diyor. Bunu Bağcılar'da ve Pendik'te gördüm" ifadeleriyle karşılık verdi.