Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Etlik Şehir Hastanesi'nde gerçekleştirilen iftar programına katıldı. İftar sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, deprem bölgesindeki sağlık çalışmalarından bahsederken yeni sağlık çalışanı alımını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

"Yaralılarımıza özellikle hali hazırda 122 bin 316 sağlık personelimiz hizmet veriyor. Hala aktif olan 34 sahra hastanesi kurduk. Şehir hastanelerimizin faydasını deprem sürecinde bir kez daha gördük. Şimdi de inşallah Kocaeli'de yeni bir şehir hastanemizi açıyoruz."

"Kimi çevrelerin mesnetsiz saldırılarına rağmen bu devasa sağlık yatırımlarını ülkemize kazandırmaktan gurur duyuyoruz. Salgında nasıl rekor sürelerde hastanelerimizi devreye aldıysak şimdi de söz verdiğimiz tüm projeleri tam zamanında bitirip hizmete açacağız.

Bu otomobil Türkiye pazarını karıştırır! sıfırı 450 bin liraya satılacak Bu otomobil Türkiye pazarını karıştırır! sıfırı 450 bin liraya satılacak

Milletimizin imdadına koşan sağlık çalışanlarımızı asla ihmal edemeyiz. Sizlerin görevlerini hakkıyla yapabilmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz."

42 bin 500 sağlık personeli alıyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sağlık alanında yapılacak atamayı duyurarak "Sağlık kadromuzu güçlendirmeye devam ediyoruz. 42 bin 500 sağlık personeli alıyoruz. 2 bin 832 sürekli işçi 9 bin 59 sağlık personelinin atamasını yapacağız. Seçim sürecinin çalışmalarımızı sekteye uğratmasına kesinlikle müsade etmeyeceğiz. Yapımına başladığımız deprem konutlarının umutları nasıl yeşerttiğini görüyoruz. Aziz milletimizin sandıkta en doğru kararı vereceğini biliyorum. Sizlerin nezdinde tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum." dedi