Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beykoz'da düzenlenen mitingin ardından Tokatköy Mahallesi'nde yaşayan eski komşusunun evine ziyaret gerçekleştirdi. Mahalle sakinleri tarafından sevgi gösterileriyle karşılanan Erdoğan, 85 yaşındaki Baloğlu'na yapılan ziyaretin ardından vatandaşlarla da bir süre sohbet etti.

Ziyaret sırasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski komşularıyla bir araya gelerek hasret giderdiği ve eski günlerden bahsedildiği belirtildi. Alman Bild gazetesi de konuya yer vererek "Erdoğan, Türk Cumhurbaşkanı'nın yükselişi bu evde başladı" başlığıyla haberi duyurdu.

Eski komşularının Erdoğan hakkında konuştuklarında nadiren ona Cumhurbaşkanı dedikleri, Cumhurbaşkanı'nı "Tayyip Ağabey" diye andıkları aktarılan haberde, Kasımpaşa'nın her yerinde Erdoğan'ı gösteren afiş ve bayraklar bulunduğuna, semtteki stadın da onun ismini taşıdığına işaret edildi.

Bir devrin sonu! Getir, tüm çalışanlarını işten çıkardı! Ülkeden çekiliyor... Bir devrin sonu! Getir, tüm çalışanlarını işten çıkardı! Ülkeden çekiliyor...